Марта Евтимова, продуцент на предаването 120 минути, е напуснала Би Ти

...
Марта Евтимова, продуцент на предаването 120 минути, е напуснала Би Ти
Коментари Харесай

Поредна рокада в Нова телевизия

Марта Евтимова, продуцент на предаването " 120 минути ", е напуснала Би Ти Ви поради извънредно апетитна оферта от Нова телевизия - да стане началник на всички излъчвания там, написа " Марица ". Талантливата дама от дълго време водела секрети договаряния с конкуренцията.  

Марта е някогашна половинка на Мартин Карбовски, тя е майка на сина му. След раздялата Евтимова  и момченцето живеят в един от жилищата на Карбовски, който пък призна при Георги Любенов, че си търси работа в Българска национална телевизия. Марта е почтен човек и супер прецизен експерт, се счита в гилдията. Повече от любопитно е какво ще последва в Нова след рокадата.

Междувременно там избухна следващата стихия в чаша вода, само че по тази причина пък последвана от санкция за основната героиня. Оказва се, че екранната партньорка на Виктор Николаев - Лора Инджова, която отсъстваше от ефира в продължение на две седмици, се е подстригала на бретон, на своя глава началниците в сутрешното предаване " Здравей, България ". Да не се трансформира визията без позволение е сериозна уговорка в договорите на лицата. Но 30-годишната Лора е решила да разнообрази външния си тип, без да се посъветва със стилистите на Нова телевизия. А съгласно тях феновете нямало да харесат закачливото бретонче на водещата. Оттам тръгнала и драмата.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР